side_banner

Klassifisering introduksjon av hundemat

微信图片_20240408152606

Det finnes mange typer kjæledyrfôr for hunder. Selv om de ikke er så forskjellige som menneskemat, finnes det også mange typerkjæledyrmat. Disse kjæledyrmatene kan grovt deles inn i følgende kategorier:
1. Daglig mat
Daglig mat er hundematen som hunder spiser til sine daglige måltider. Denne typen mat inneholder balanserte og rike næringsstoffer, som godt kan dekke de fleste næringsstoffene som trengs for vekst og utvikling av hundens kropp. Når du kjøper, må du imidlertid være oppmerksom på å velge hundefôr som passer for hunden din i henhold til forskjellige forhold som hunderasen du oppdrar, hundens alder og formen på hunden, det vil si store hunder eller små hunder, voksne hunder og valper. .
2. Snacks
Snacks er vanligvis mer deilig enn stiftfôr og brukes vanligvis for å forbedre hundens appetitt. Hunder vil bli lei av å spise for mye mat. Å mate hunden din med snacks fra tid til annen vil ikke bare hjelpe dem med å endre smak, men også forhindre at den blir kresne spisere hvis de spiser for mye hundemat. I tillegg kan snacks ved trening av hunder også ha en god induksjons- og belønningseffekt.
3. Helseprodukter
Medisinsk mat som kjæledyrvitaminer og kjæledyrkalsiumtabletter er helseprodukter for hunder. De brukes vanligvis til å supplere næringsstoffer som er utilstrekkelig i hundemat og utilstrekkelig i daglig matinntak. Samtidig kan det forebygge eller forbedre noen vanlige mindre sykdommer hos hunder og forbedre immuniteten til hundens kropp. Imidlertid trenger ikke alle hunder denne typen mat. De som er veldig sunne og sterke trenger ikke det. Hvis du oppdrar en hund hjemme som er sart og utsatt for sykdom eller er utsatt for menstruasjon, graviditet, fødsel og alderdom, For hunder må du tilberede noe helsekost med relevante ernæringselementer.
4. Reseptbelagt mat
Reseptmat er en type hundemat, som er beregnet på hunder med spesiell kropp. Hvis du for eksempel trenger å gå ned i vekt for hunden din, eller hvis hunden din har en eller annen pelsfarge eller andre symptomer, kan det hende du må velge denne typen hundemat, som kan justere hundens kropp og beskytte hundens helse.


Innleggstid: Mar-08-2024